Nejnovější recenze ze sekce Pláštěnky na batohy
- Není tam bezpečnostní uchycení
Spokojenost.
Výrazná barva, dobře sedí na batoh Topgal.
- Váha
- Barva
- Logo mohlo být menší
Koupil jsem si ho na Talon 55, je sice trochu větší ale dá se stáhnout pomocí gumičky a plastové spony.
Dokoupeno k batohu Osprey Raven 14. Pláštěnka jasné barvy - výborná viditelnost za horších podmínek. Díky tomu že je samostatná lze pláštěnku využít na jakýkoliv batoh obdobné velikosti. Spokojenost.
- lehká
- nepromoká
Pláštěnku vyměňuji po 5ti letech za stejnou. Jsem spokojená.
funkční
Používám jej na Tallon 44 a teď když jsme si pořídili ještě menší Tallon33 byla tato pláštěnka jednoznačnou volbou.
- léty prověřený americký výrobce
- kvalita zpracování
- odolnost
- nízká váha
Od Osprey mám asi 5 batohů a další pláštěnku na batoh. je to osvědčená kvalita. Nevýhodou může být vyšší cena, ale za kvalitu se platí. Neměnil bych
- snadná aplikace na batoh
- dobrá skladnost
- opravdu nepromokavé
- Dobře sedí.
- Basic, ale za dobrou cenu
Mám, ale zatím jsem pláštěnku nepotřeboval
určitě užitečný pro chůzi ve tmě, cenově dostupný
- JSEM SPOKOJENA
Po výborné zkušenosti s menší verzí zakoupena i XL na velkého Tatrana poté, co se původní pláštěnka věkem rozpadla.
- vejde se i starší krosna
- barevný a bezpečnostní
klasická utahovací pláštěnka na batoh
Zatim nevyzkouseno, ale pusobi jako kvalitni funkcni vyrobek
+ funkční, hezká
- Pláštenka na menší batohy (používám na víceúčelový 25L)
- Praktické uchycení ve spodní části - lze provlést pásky bederáku, chytit přes pruženku pláštěnky a už to dole nemá šanci nikam sklouznout
- Sbalitelná minimálně do přiloženého pytlíku/obalu cca 15x8x7 cm (ale dá se zmáčknout i mnohem víc)
- Chytrým provedením rozhodně stojí za to (a jsem rád, že jsem nepodpořil levnější variantu od ali-číňana)
- Na "dnu" praktické vyústění (orámovaná dírka) pro odvod případné vlhkosti od předem mokrého batohu
- Zelená akorát do lesa - ani moc tmavá, ani moc světlá
- Voděodolnost lze hodnotit až po sezóně...ale mám na jiném (větším) batohu taky pinguin pláštěnku a nikdy nebyl problém (deštíky v Alpách i Vietnamu:)
- Vzhledem k tomu, že je pláštěnka určená na malé batohy, které většinou navrchu nemají nějaký "hrb" jako třeba kapsu ve víku batohu, by to chtělo ještě domyslet stejně chytré uchycení navrchu pláštěnky - neberte to ale jako nevýhodu, spíš upozornění - i tak je totiž navrchu stahování pruženky&brzdička, a tím se dá vyřešit případné "sklouznutí" (zatím se mi nestalo). Pokud je baťůžek plný , nebo na něm připnuté trekové hole, tohle už tak zanedbatelné "riziko" odpadá.
Prima poměr cena/výkon. Prakticky vyrobené. Lze jedině doporučit.
Zobrazuji 41 - 60 ze 100 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5 Další »