Nejnovější recenze ze sekce Pláštěnky na batohy
- stahování na gumičku, ne na tkaničku
Zatím nevyzkoušeno, ale vypadá hezky, kvalitně
- Stahování
- vydrží dlouhodobý a intenzivní déšť
- dobře těsní
- reflexní prvky
- na přímém slunci se nevysuší moc rychle
- zatím nepoužito, myslím, že budu plnit svou funkci
Zatím jsem nepožil, ale k ultralight batohu jsem čekal pláštěnku ještě o něco méně objemnou...
je praktická a velikostně dobrá
- pro mne ideální kombinace hmotnosti a odolnosti
- Materiál vypadá kvalitně
- stahovací pásky, kterými se dá doladit přitažení na batoh
- neprodyšná pláštěnka - není moc co hodnotit
- musí se dokoupit zvlášť
- ladící k batohu
- Nenápadná barva vhodná do lesa
- Kvalitní provedení
- Oko k upevnění k batohu proti ztrátě
Mám několik od různých velikostí a maximální spokojenost. Vyhovuje mi černá barva, kterou nesvítím v lese na kilometry daleko. Provedení je kvalitní. Šikovné je oko, kterým se dá pláštěnka přichytit k batohu, aby nedošlo k její ztrátě.
Pláštěnku Osprey Ultralight Raincover XL jsme zatím nepoužili, ale snad bude spolehlivě chránit batoh před deštěm. Jen pouzdro - taštička pro uchování pláštěnky by mohla být od výrobce rozměrově trochu větší. Pláštěnka je v pouzdře moc namačkaná, stlačená. Snad se tím časem nepoškodí nepromokavá vrstva na látce a pláštěnka tak nebude propouštět dešťovou vodu.
Výborná
- Jako druhý malý batoh na krátký výlet do batohu ideální.
- Bederní pás je na moje břicho krátký.
- Lehčí než většina ostatních
- Kvalitní zpracování
plastenka
- není integrovaná do batohu
Bohužel tato pláštěnka se musí dokupovat k batohům Corazon extra. Není součástí batohů a ani není integrovaná. Dá se to brát jako výhoda a zároveň nevýhoda. Výhoda je,že se dá sundat a usušit extra což u integrovaných pláštěnek prostě nejde,ale některé firmy to mají vymakané tak,že je pláštěnka na sucháč. Nevýhoda je,že jí prostě musíte koupit extra a většina obchodů jí nemá.
Přesně padnoucí na batoh o objemu 20 l, lehká, sbalitelná do malé taštičky. Uvítala bych nějaký způsob připevnění na batoh (sponka, očko), takto musí být uložena v některé z kapes, nicméně jde o drobnost, která nezhoršuje zkušenost s výrobkem.
Zobrazuji 61 - 80 ze 100 recenzí « Předchozí 1 2 3 [ 4 ] 5 Další »